• تاریخ انتشار : 1403/06/29 - 08:24

جلسه تدوین پروتکل برخورد با بیماران دچار خونریزی گوارشی حجیم در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد

در جلسه ای با حضور صاحبان فرآیند و گروه های علمی آموزشی مرتبط؛ پروتکل‌ برخورد با بیماران دچار خونریزی گوارشی حجیم در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) تدوین شد.

به گزارش سینا رسانه مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، جلسه تدوین پروتکل برخورد با بیماران دچار خونریزی حجیم گوارشی چهارشنبه ۲۸ شهریور ۱۴۰۳ در سالن شورای حوزه ریاست مجتمع برگزار شد.
در این نشست که با حضور گروه های آموزشی طب اورژانس، جراحی و گوارش برگزار شد، گام مهمی در جهت بهبود فرآیند درمان بیماران مبتلا به خونریزی دستگاه گوارش فوقانی (Upper GI) برداشته شد.
موضوع اصلی این نشست تدوین دستورالعملی جامع و دقیق جهت هدایت کادر درمانی دخیل در درمان بیماران دارای خونریزی حجیم گوارشی بود، راهنمایی که به پزشکان کمک کند تا با شناخت اولویت ها، تصمیمات درمانی بهنگام و موثری در جهت رسیدگی به بیماران پایدار و ناپایدار مبتلا به این عارضه اتخاذ نمایند.
دکتر سیدفرشاد علامه رییس بخش گوارش، دکتر محمد افضلی مقدم رئیس بخش اورژانس مجتمع، دکتر محسن احمدی تفتی مدیر نظارت بر درمان و عضو هیئت علمی گروه جراحی، دکتر آتوسا اخگر نماینده معاپنت امور دانشگاهی، دکتر رضا تسلیمی عضو هیئت علمی گروه گوارش، دکتر حمیده اکبری عضو هیئت علمی گروه طب اورژانس ، مهین یوسفی سرپرست واحد اعتبار بخشی و بهبود کیفیت از حاضران در این جلسه بودند.